Levering & retour

1. Verzending van uw pakket

2. Retourzendingen

 

1. Verzending van uw pakket

Bestellingen worden doorgaans binnen 2-3 werkdagen verwerkt en verzonden. De leveringstermijn bedraagt doorgaans 7-12 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Als het artikel niet op voorraad is, hanteren wij de standaardlevertermijn die wordt vastgesteld door de producent. Dit kan variëren van 7 tot 30 dagen, afhankelijk van het artikel en de leverancier.

De verzendkosten worden verrekend tijdens het afrekenen en bedragen standaard €2,95. Vanaf €39,95 geldt een gratis verzending.

2. Retourzendingen

We accepteren retourzendingen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Gebruikte of geopende producten kunnen niet geretourneerd worden.

De kosten voor retourzendingen zijn voor rekening van de klant, tenzij het een fout of beschadigd product betreft dat door ons veroorzaakt werd.

Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot restitutie van het aankoopbedrag via de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat terugbetalingen enige tijd kunnen duren, afhankelijk van de verwerkingssnelheid van de bank of het betalingsplatform.

 

Neem bij vragen over ons verzend- en retourbeleid gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.